| Home | Voeding | Sport | BIAmed® | GLI | Diversen | Contact |

 

Voeding

Bij Studio-Lijn kunt u terecht met vragen over voeding of een voedingsadvies helemaal op uw persoonlijke situatie afgestemd.

Medische redenen kunnen zijn:

Diabetes Mellitus
Hyperlipidemie
Hypertensie
CVRM
Overgewicht
Ondergewicht/Ondervoeding
PDS (PrikkelbaarDarmSyndroom)
FODMaP
COPD
en andere voedinggerelateerde ziekten.

Sinds januari 2021 is Studio-Lijn een erkend adviesbureau voor Leefstijl coaching.

Daarnaast is voedingsvoorlichting in groepsverband ook mogelijk.

Overgewicht

Vindt u zichzelf te zwaar of te dik, dan is Studio-Lijn misschien uw Lijn. Een intensieve persoonlijke begeleiding is het uitgangspunt. Verandering van eetgedrag en bewegen staan hierbij voorop.

Bij gedragsverandering wordt gebruik gemaakt van een voedingsdagboek. U schrijft dagelijks op wat u eet. U krijgt op deze manier zelfcontrole over uw eetpatroon en u wordt hiervan bewust.

Ook kunt u kiezen om onder medische begeleiding gewicht te verliezen volgens het BIAmed® concept.
Klik op BIAmed® voor meer informatie.

 

Studio-Lijn is een voedingsadviesbureau, opgericht door dietiste, bewegingsadviseur en erkend Leefstijl coach Elles Roorda.

Elles Roorda heeft haar opleiding Voeding en Dietetiek gevolgd aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Afgestudeerd in 1986.

Na haar afstuderen is zij een eigen praktijk gestart in de 'School voor Dans en Beweging' aan de Westerbinnensingel in Groningen. Haar specialiteit was toen Sport en Voeding.
Daarnaast was zij werkzaam als dietiste in verpleeghuis Solwerd te Appingedam.

Van 1992-1996 gewerkt in Abu Dhabi (United Arab Emirates). Eerst als dietiste en fitness instructrice en later als executive manager van het gezondheidscentrum Le Spa, in het 5 sterrren Hotel Le Meridien. Diverse management opleidingen binnen het Merdien concern gevolgd in Abu Dhabi, Bahrain en Koeweit.

Van 1996-2003 gewoond in Jakarta, Indonesie. Hier gewerkt als voedingsdeskundige bij de Polo & Equestrian Club Sentul. Samen met een dierenarts voedingsschema's opgesteld voor de Polo paarden.

Daarnaast veel vrijwilligerswerk gedaan op de Nederlandse Internationale School (NIS) in Jakarta.

Na 10 jaar buitenland is Elles met haar familie teruggekeerd naar Nederland. In 2006 werd Studio-Lijn opgericht. Eerst als praktijk aan huis en momenteel is de praktijk gevestigd in het gezondheidscentrum in Gieten.